Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

To μυστικό για φρέσκια & λαμπερή επιδερμίδα ... Hydro Effect Serum, της Lavera !!!!!!

 Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ ένα από τα πιο αγαπημένα προιόντα που έχω δοκιμάσει, τον εξαιρετικό ορό καθημερινής φροντίδας Hydro Effect Serum της Lavera. Η Lavera, είναι μία απο τις πιο γνωστές και πολυβραβευμένες εταιρείες με βιολογικά καλλυντικά και προιόντα περιποίησης, για όλους τους τύπους δέρματος και για όλη την οικογένεια.

 Δεδομένο ό,τι η επιδερμίδα μας εκτίθεται και καλείται να αντιμετωπίσει σε καθημερινή βάση παράγοντες όπως είναι χημικές ουσίες, σκόνη, αέρια και UV ακτινοβολία, που οδηγούν σε πρόωρη γήρανση, ξηροδερμία, κηλίδες κ.τ.λ., είναι απαραίτητη η χρήση ορού ενυδάτωσης πριν την εφαρμογή της κρέμας ημέρας / νύχτας. Ο ορός προσφέρει ενισχυμένη φροντίδα ενυδάτωσης και βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση των συστατικών της κρέμας προσώπου που ακολουθεί.

 Το πρώτο βήμα λοιπόν της δική μου καθημερινής περιποίησης, είναι ο ορός ενυδάτωσης της Hydro Effect Serum της αγαπημένης εταιρείας Lavera.

 Ενας ορός με λεπτόρευστη υφή, που απορροφάται γρήγορα, με διακριτικό άρωμα και με ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση!  Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή ένιωσα το προσωπό μου αναζωογονημένο, πιο γεμάτο και πιο λαμπερό! 

Το Hydro Εffect Serum απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος, περιέχει σύμπλεγμα Anti-pollution (βιολογικά φύκια & εκχύλισμα Marrubium vulgare) που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει από τους ρύπους, υαλουρονικό οξύ, βιολογική αλόη, γλυκερίνη και βιοσακχαρίτες που προσφέρουν μία εξαιρετικά ενταντική ενυδάτωση!!!!

Δηλάδή προστατεύει, εξουδετερώνει και προλαμβάνει!!!! 

Μία εξαιρετική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα, σε σχέση με τις απατητικές αναγκες της επιδερμίδας μας!!!

      


 Σας περιμένω επίσης:

facebook  instagram twitter pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου