Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

3 προιόντα για υπέροχο μακιγιάζ σε 3 λεπτά!!!




Δεν έχεις χρόνο... βιάζεσαι... ξενύχτισες... άργησε να χτυπήσει το ξυπνητήρι, το γλυκούλι σήμερα βρήκε.... γύρισες πλευρό και είπες λίγο ακόμη, όπως εγώ συνήθως.... είσαι μανούλα σε καταλαβαίνω ο χρόνος είναι πολύτιμος.... έχεις ένα σημαντικό ραντεβού.... μήπως καλύτερα μια συνέντευξη για δουλειά... ετοιμάζεσαι να συναντήσεις τον καλό σου.... ετοιμάζεσαι να απολαύσεις ένα καφεδάκι με φίλες...  ή μια βόλτα στην αγορά ?????

Σου έχω λοιπόν 3 βασικά βήματα για να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη, για ένα υπέροχο, άψογο και φυσικό αποτέλεσμα. Χρειάζεσαι ακριβώς 3 λεπτά!!!!

Ξεκινάμε από το πινέλο εφαρμογής make up / foundation της Loreal .... Έως τώρα χρησιμοποιούσα τα δάχτυλα μου, αλλά το αποτέλεσμα δεν με ευχαριστούσε και ξόδευα περισσότερο προιόν... είχα δοκιμάσει ένα ακόμη πινέλο στο παρελθόν το οποίο όμως δεν με βόλεψε καθόλου... Έψαχνα λοιπόν ένα πινέλο που να δημιουργεί ένα απαλό, φυσικό και ομοιόρφο αποτέλεσμα αλλά συγχρόνως πιο έντονη κάλυψη, countouring και ανάμειξη προιόντων και το οποίο βέβαια να μην μου στοιχίσει μια περιουσία. Ανακάλυψα λοιπόν το εξαιρετικό πινέλο δύο όψεων της Loreal για εφαρμογή foundation, το οποίο κάνει ακριβώς όλα αυτά.  Η στρογγυλεμένη πλευρά είναι για πρωινά ανάλαφρα μακιγιάζ και η πλευρά με τις κοντές τρίχες προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη και μπορείς φυσικά να το χρησιμοποιήσεις και για contouring / σκιάσεις !!!!!!  Η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή ... !!!!!!!!!!!!!!

Περνάμε στο δεύτερο προιόν που είναι η μάσκαρα..... εντάξει όλες ξέρουμε ότι η Lancome είναι πρωτοπόρος στις μάσκαρες!!! Τα λόγια είναι περιττά !!!!! Η Hypnose Drama είναι η απόλυτη μάσκαρα ..... !!!! Το βουρτσάκι έχει ένα ιδιαίτερο κυματιστό σχήμα το οποίο προσφέρει και πλούσιο όγκο .... και εξαιρετικό μήκος ... !!!! Χωρίς να λερώνεσαι, να φοβάσαι ότι θα τρέξει το χρώμα και όλα τα σχετικά .... είπαμε εγγύηση Lancome!!! Μην φοβηθείς ... Ναι, φοριέται όλες τις ώρες!!!! Το πρωινό μακιγιάζ επιβάλει μια τέτοια μάσκαρα, μην ξεχνάς ότι συνήθως δεν φοράμε σκιά ματιών, ή και αν ακόμη φορέσουμε οι τόνοι είναι απαλοί και φυσικοί οπότε όλη την ένταση θα μας την δώσει η μάσκαρα!!! Η Hypnode Drama θα στο προσφέρει με ένα πέρασμα!!!

Και τέλος το κραγιόν!!!! Το αγαπημένο μου Longstay Liquid Matte Lipstick της Golden Rose. 
Τι να πρωτοπώ για το συγκεκριμένο προιόν .... τέλειο πλούσιο ματ αποτέλεσμα με ένα πέρασμα, εξαιρετική διάρκεια σε καταπληκτική τιμή !!!! Σας προτείνω το Νο 1 το οποίο είναι και το αγαπημένο μου χρώμα και φοριέται όλες τις ώρες!!!!!

3 βήματα, 3 λεπτά, 3 εξαιρετικά προιόντα μακιγιαζ, εύχομαι να τα λατρέψετε όπως και εγώ!!!


 Σας περιμένω επίσης:

facebook  instagram twitter pinterest


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου