Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Buba Bloon η μπαλονομπάλα του mysunshine.gr



 Για το τέλος άφησα το μοναδικό  Buba Bloon μια ακόμη εξαιρετική πρόταση από το μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr


 Το Buba Bloon ή αλλιώς μπαλονομπάλα είναι μια βαμβακερή πλενόμενη θήκη σε πολλά σχέδια και χρώματα όπου υποδέχεται ένα απλό μπαλόνι και άμεσως μετατρέπεται σε μία μπάλα για ατελείωτο, ανέμελο και ασφαλές παιχνίδι.


ανοίγεις την εσοχή απο την θήκη, τοποθετείς το μπαλόνι μέσα,



φουσκώνεις, δένεις και έτοιμη η μπαλονομπάλα!!!!!
 Αυτή η μοναδική μπαλονομπάλα είναι ελαφριά, αναπηδά, αιωρείται με σχετικά μέτρια ταχύτητα, δεν απαιτεί μυική δύναμη, είναι κατάλληλη και για βρέφη άνω των 4μήνων, στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται 3 μπαλόνια, παρόλα αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάθε κλασικό μπαλόνι και φυσικά μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο στους 40οC καθώς είναι από βαμβακερό ύφασμα. 


 Το Buba Bloon υπόσχεται ένα ασφαλές και προστατευμένο παιχνίδι χωρίς να ανησυχούμε:  για ζημιές εντός σπιτιού, για μακρινά ανεξέλεγκτα σουτ, για τραυματισμούς. Η θήκη επίσης λειτουργεί και σαν ασπίδα στο μπαλόνι καθώς το προστατεύει από τα απλά και εύκολα σκασίματα που παραμονεύουν..... αλλά κι αν σκάσει, μειώνει τον θόρυβο άρα και την αρνητική αντίδραση του παιδιού μας, καθώς εύκολα και άμεσα ξαναφουσκώνουμε την μπαλονομπάλα μας.
 
η colour your own, είναι μια λευκή θήκη με σχέδια όπου συμπεριλαμβάνει στην συσκευασία της και 5 χρωματιστούς μαρκαδόρους όπου μπορείς να χρωματίσεις όπως επιθυμείς!!!!


Είναι μια τέλεια πρόταση και για τις βόλτες εκτός σπιτιού, μιας και είναι εθιστική .... τόσο για τα μικρά όσο και για τα "μεγάλα" παιδιά!!!!









Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.sunshine.gr


Σας περιμένω επίσης:

facebook  instagram twitter pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου