Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Gigi Hadid ..... ένα ανερχόμενο τοπ μοντέλο με άστρο ομορφιά και φινέτσα.....!!!!!!


 Η Gigi, είναι μόλις 21 χρόνων και ήδη το 2015 ανακηρύχθηκε μοντέλο της χρονιάς αλλά και η αμερικάνικη VOGUE της αφιέρωσε το πρώτο εξώφυλλο του 2016.

 Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες, η μητέρα της ήταν πρώην μοντέλο Yolanda Hadid με ολλανδική καταγωγή και ο πατέρας της  Mohamed Hadid ο οποίος ασχολείται με την ανάπτυξη ακινήτων και έχει παλαιστινιακή καταγωγή. Η Gigi, έχει μία μικρότερη αδερφή την Bella η οποία και αυτή ασχολείται με το μόντελινγκ και έναν επίσης μικρότερο αδερφό τον Anwar.




 Η καριέρα της ξεκίνησε όταν ήταν δύο χρονών καθώς την ανακάλυψε ο Paul Marciano της Guess και έτσι ξεκίνησε το μόντελινγκ για τα baby Guess. Σταμάτησε για να επικεντρωθεί στο σχολείο και επανήλθε τελικά το 2011 και πάλι στην Guess.Το 2012 και για τις επόμενες δύο χρονιές η Hadid, ήταν το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας. 

 Μετακόμισε στην Νέα Υόρκη το 2013 και υπέγραψε στο IMG Models. Το 2014 πήρε μέρος στο σόου της Desigual στην εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη επίσης την ίδια χρονιά πήρε μέρος στις διαφημιστικές καμπάνιες του Tom Ford για: eyewear A/W, για το άρωμα Velvet Orchard Fragrance καθώς και για προιόντα ομορφιάς.



 Το 2015 ήταν ένα από τα μοντέλα του ημερολογίου της Pirelli, έγινε η πρέσβειρα ομορφιάς της Maybelline και ως το Μάιο του 2015 περπάτησε στα σόου των μεγαλύτερων σχεδιαστών όπως Marc Jacobs, Chanel, MIchael Kors, Max Mara και φυσικά έγινε πρώτη φορά αγγελάκι της Victoria's Secret.
 


  To 2016, περπάτησε για τους Versace, Chanel, Elie Saab, Anna Sui, Miu Miu, Balmain, Diane Von Furstenberg, Tommy Hilfiger, Fenty x Puma, Isabel Marant και Giambattista Valli. 

Η Hadid, εμφανίστηκε σε πάρα πολλά εξώφυλλα  της Vogue (Αμερική, Παρίσι, Αγγλία, Ιαπωνία, Ισπανία, Αυστραλία, Βραζιλία, Ολλανδίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Κίνας) αλλά και του ELLE, Harper's Bazaar κ.τ.λ.
 



Μέσα σε δύο χρόνια η καριέρα της εκτοξεύτηκε ...... πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά ανερχόμενα ονόματα στο μοντελινγκ....  για να δούμε τι άλλο θα καταφέρει!!!!

  

 
   Μπορείτε να με ακολουθήσετε και στα social media:

facebook  instagram twitter pinterest


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου