Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Αγαπημένα κραγιόν ......έντονα, σεξυ, σαγηνευτικά χρώματα, η τάση του φετινού χειμώνα !!!!!!


  Από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ στο μακιγιάζ μιας γυναίκας είναι τα κραγιόν!!!!!! Αν τα τελευταία χρόνια τα βαμμένα χείλη με έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο, ήταν μόδα, φέτος το χειμώνα είναι το απόλυτο must!!!! Kύριως οι σκούρες αποχρώσεις, μπορντώ, σκουρό καφε, σκούρο μωβ, όπως θα δούμε και παρακάτω.















   Το πρόβλημα στις έντονες αποχρώσεις είναι ότι πρέπει να έχουν διάρκεια, καθώς είναι εκνευριστικό και δυσάρεστο να ανανεώνουμε συνεχώς το κραγιόν αλλά και να λερώνουμε ποτήρια, δόντια, και μάγουλα άλλων ανθρώπων.... χαχαχαχα!!!! Υπάρχουν βέβαια τα ανεξίτηλα κραγιόν που κάποια από αυτά δεν είναι καθόλου υγιεινά και ξεραίνουν τα χείλη. 
    Τα κραγιόν Golden rose και ιδιαίτερα η νέα σειρά Velvet matte συνδυάζει την μεγάλη διάρκεια και την βαθιά ενυδάτωση καθώς ο κύριος ενυδατικός παράγοντας είναι η βιταμίνη Ε, είναι paraben-free, δερματολογικά ελεγμένα και πολύ οικονομικά. Η συγκεριμένη σειρά διαθέτει 27 χρωματισμούς.
      Υπάρχει και η κλασσική σειρά Golden rose, που παρέχει καλή κάλυψη, ενυδάτωση και λάμψη, διαθέτει 82 χρωματισμούς.  Η εταιρεία Golden rose είναι αγγλική εταιρεία με 30 χρόνια ιστορία στο χώρο του μακιγιάζ. 

 

No 23 το αγαπημένο μου!!!

golden rose classic

Νο 128 εξίσου λατρεμένο!!!!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου