Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Top fashion icons: Mary-Kate & Ashley Olsen !!!!!!!!!!


  Κάποιοι/ες θα θυμάστε τα δίδυμάκια Mary-Kate Olsen και Ashley Olsen (γεννημένες 13 Ιουνίου 1986), επίσης γνωστές ως το δίδυμο Olsen, οι οποίες είναι αμερικανίδες ηθοποιοί και σχεδιάστριες μόδας. Για όσους/ες δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν, οι δίδυμες έκαναν το ντεμπούτο τους ως νήπια παίζωντας την Michelle Tanner για την τηλεοπτική σειρά "Full House"(1987-1995). Aλλά και από την ταινία "It takes two" (1995). Στην ηλικία των έξι, άρχισαν να πρωταγωνιστούν μαζί στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο, το οποίο συνέχισε μέχρι τα εφηβικά τους χρόνια. Μέσω της εταιρείας τους Dualstar, οι Olsens εντάχθηκε στις τάξεις από τις πλουσιότερες γυναίκες στη βιομηχανία του θεάματος σε νεαρή ηλικία.




   Αυτές λοιπόν οι petit κοπελιές Mary-Kate Olsen 1.57m 49kg και Ashley Olsen 1.52m 48kg, έγιναν συν-πρόεδροι της Dualstar στα 18α γενέθλιά τους το 2004. Μετά την ανάληψη του ελέγχου της εταιρείας, Mary-Kate και Ashley έκαναν κινήσεις για να εξασφαλίσουν το μέλλον της εταιρείας προωθώντας προιόντα που απευθύνονταν σε έφηβους, συμπεριλαμβανομένων και της διακόσμησης του σπιτιού καθώς και αρώματα. Η μάρκα Dualstar έχει πωληθεί σε περισσότερα από 3.000 καταστήματα στις ΗΠΑ και πάνω από 5.300 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Οι Olsens έχουν εμφανιστεί στο Forbes "Celebrity 100" λίστα από το 2002, το 2007, το περιοδικό Forbes τις ταξινόμησε (συλλογικά) ως ενδέκατες πλουσιότερες γυναίκες στην ψυχαγωγία, με εκτιμώμενη καθαρή αξία 100 εκατομμύρια δολάρια. 

ashley
mary-kate



  Οι αδελφές καθώς ωρίμαζαν, εξέφρασαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την μόδα, με την New York Times να δηλώνει ότι η Mary-Kate  είναι είδωλο της μόδας, με πρωτοποριακή υπογραφή στο λουκ "homeless" "άστεγη" (και πλέον δημοφιλείς μεταξύ των διασημότητες). Το στυλ, που μερικές φορές αναφέρεται από τους δημοσιογράφους της μόδας ως "ashcan" ή "bohemian-bourgeois",  είναι στην ουσία το boho-chic στυλ, που διαδόθηκε στην Βρετανία από την Kate Moss και Sienna Miller. Το λουκ, αποτελείται από τεράστια γυαλιά ηλίου, μπότες, χαλαρά πουλόβερ, φούστες αέρινες, με υψηλή αισθητική της ανάμειξης ακριβών και φθηνών κομματιών.Οι δίδυμες είχαν αξιοποιηθεί ως τα πρόσωπα της πολυτελής σειράς Badgley Mischka το 2006.
  Οι Olsens είχαν μια γραμμή ρούχων για κορίτσια ηλικίας 4-14 στα Wal-Mart καταστήματα, σε όλη τη Βόρεια Αμερική, καθώς και μια σειρά ομορφιάς που ονομάζεται "Mary-Kate και Ashley: "Real fashion for real girls". Το 2004, υπογράψαν μια υπόσχεση ότι θα επιτρέπουν να φύγουν με άδεια μητρότητας σε όλες τις εργαζόμενες τους, που ράβουν στην γραμμή των ειδών ένδυσης στο Μπαγκλαντές. Η Εθνική Επιτροπή Εργασίας, που διοργάνωσε το ενέχυρο, εξήρε τα δίδυμα για τη δέσμευσή τους για τα δικαιώματα των εργαζομένων.  

  Έχουν επίσης ξεκινήσει τη δική τους ετικέτα μόδας υψηλής ραπτικής, "The Row", το όνομά του από το Savile Row του Λονδίνου. Το 2007, λάνσαραν την σύγχρονη συλλογή "Elizabeth & James", εμπνευσμένη από τα πολλά και μοναδικά vintage κομμάτια από τις προσωπικές τους γκαρνταρόμπες. Έχουν επίσης κυκλοφορήσει την γραμμή των γυναικείων ρούχων για την JC Penney, που ονομάζεται "Olsenboye", και μια σειρά t-shirt που ονομάζεται "StyleMint". Το 2008, οι αδελφές δημοσίευσαν το  βιβλίο " Επιρροή" μια συλλογή από συνεντεύξεις με πολλά από τα πιο εξέχοντα άτομα στον τομέα της μόδας. Τον Αύγουστο του 2013, τα δίδυμα ξεκίνησε μια νέα γραμμή μόδας στο Όσλο της Νορβηγίας.
 Οι αδελφές Olsen έχουν το δικό τους blog : olsensanonymous όπου θα βρείτε πολλές από τις εμφανίσεις τους κυρίως σε street look αλλά και όλα τα επίσημα προφίλ τους για τα social media, το site της σειράς ρούχων olsenfashion .

Mary-Kate & Ashley







φωτογράφηση στο περιοδικό vogue, όπου έχουν ράψει το νυφικό της Molly Fishkin στο L.A.


Mary Kate











Ashley











 Οι δίδυμες Olsen είναι από τα πιο τοπ fashion icons αυτήν την στιγμή, με πολύ μεγάλη επιρροή και διείσδυση στο ευρύ κοινό, και από τις πιο ταχύτατα εξελισόμενες σχεδιάστριες μόδας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου