Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

όλοι θέλουμε το dressing room όμως το laundry room ????

Φτού φτού μια όμορφη μέρα και η σημερινή!

'Οπως είναι γνωστό το όνειρο, να το πω καημό, να το πω απωθημένο... της γυναίκας σχετικά με τους χώρους του σπιτιού είναι τι άλλο παρά ένα μεγάλο dressing room....όλοι θυμόμαστε την αντίδραση των γυναικών σε διαφήμιση γνωστής μπύρας όταν η φίλη τους, τους έδειξε το dressing room στο καινούργιο της σπίτι....αλλά και την αντίδραση της Carrie στο Sex & the city όταν ο Big της έκανε δώρο μια τέτοια ντουλάπα - δώμάτιο στο νέο τους σπίτι μαζί με την πρόταση γάμου!

Ε λοιπόν εγώ θα σας μιλήσω για ένα άλλο όνειρο καημό, απωθημένο....που είναι πιο πρακτικό, χρήσιμο και ίσως αρκετά παρεξηγημένο στην χώρα μας.....το laundry room ή αλλιώς ελληνιστί πλυσταριό!!!!

 Που λέτε το πλυσταριό στην Ελλάδα ήταν ένας πρόχειρος χώρος συνήθως εκτός του σπιτιού και πρωτίστως στην ταράτσα ή στην αυλή, οπού εκεί έβαζαν μπουγάδα και άπλωναν τα ρούχα, έκτοτε με την εισαγωγή του πλυντηρίου στην ζωή μας, έχασε την αίγλη του. Στα εξωτερικά όμως και κυρίως στας Αμερικάς το πλυσταριό λέγεται laundry room έχει εξελιχθεί στα δεδομένα της εποχής και είναι προτεραιότητα σε όλα τα σύγχρονα σπίτια! Το laundry room δεν είναι ένα απλό πλυσταριό είναι ένας χώρος με πολλές χρήσεις και πιστέψτε με θα το λατρέψετε...




laundry rooms







laundry corners


laundry gadgets


Αν έχουν το θεό τους πες μου ...τέλεια διακόσμηση & λειτουργικότητα. Υπάρχει χώρος για να πλένεις, να απλώνεις , να σιδερώνεις, να κρεμάς τα σιδερωμένα , να αποθηκεύεις τα άπλυτα σε κατηγορίες και να φυλάς όλα τα καθαριστικά ασφαλή σε ντουλάπια.

Αν υπάρχει μεράκι και όρεξη όλοι οι χώροι του σπιτιού μπορούν να γίνουν υπέροχοι !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου