Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Νέο DIY project ................ έξυπνο χρηστικό μοναδικό δώρο φτιαγμένο από έσας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Καλημέρα, καλημέρααααααα..... Σάββατο σήμερα τι ώραια !!!!!!! μπορεί να έχει κρύο και συννεφιά αλλά εμείς δεν πτοούμαστε!!!!! Ετοιμάστε ένα ζεστό καφεδάκι, βάλτε όμορφη μουσική "dog days are over " florence & the machine ανοίξτε την ένταση και απολαύστε!!!!! Σας έχω ετοιμάσει ένα πολύ όμορφο και πρακτικό DIY Project!!!!
 Συνήθως όταν είμαστε καλεσμένοι σε κάποιο φιλικό σπίτι θέλωντας να τιμήσουμε τους οικοδεσπότες αγοράζουμε γλυκά ή κάποιο ποτό ή ακόμη λουλούδια!!!! Όλες αυτές είναι πολύ ωραίες επιλογές, λίγο απρόσωπες μεν και πάνω κάτω συνηθισμένες..... τώρα βέβαια αν μαζευτούμε πολλά άτομα κατά την επίσκεψη, οι οικοδεσπότες γεμίζουν με πολλά ποτά και πολλαααά γλυκά, αναρωτιέμαι καμιά φορά σκοπός μας είναι να τους μεθύσουμε και να τους παχύνουμε χαχαχαχαχα??????
  Σε αντίθεση λοιπόν με τις παραπάνω επιλογές, προτείνω να γίνουμαι λίγο πιο δημιουργικοί και να φτιάχνουμε, όποτε φυσικά μπορούμε, μόνοι μας τα εκάστοτε δώρα!!!! Αν αφήσουμε ελεύθερη την φαντασία μας, θα δείτε μπορούμε να φτιάξουμε πολλά διαφορετικά όμορφα και προσωπικά δώρα!!!! Τι πιο όμορφο και τιμητικό να λαμβάνεις ένα δώρο, το οποίο δημιουργήθηκε με μεράκι και αγάπη, καθώς κάποιος έβαλε προσωπική εργασιά, σπαταλήσε χρόνο, για να ευχαριστήσει αγαπημένους του ανθρώπους και αρνήθηκε να βολευτεί σε έτοιμες λύσεις !!!!!
  Σήμερα θα μάθουμε πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα τέτοιο δώρακι!!!!!! 

Σουβέρ !!!!!!!


τι θα χρειαστούμε:

6 πλακάκια τετράγωνα σέ ένα χρώμα ουδέτερο, διάσταση:10cmΧ10cm
4 κομμάτια χαρτιού ότι μας αρέσει ακόμη και χαρτοπετσέτα ή ύφασμα σε διάσταση: 9,5cmΧ9,5cm
4 κομμάτια υφάσματος (τσόχα) σε διάσταση: 9,5cm X 9,5cm
Mod Podge ειδική κόλλα ντεκουπαζ
πινέλο με σφουγγάρακι
κόλλα δυνατή που να εφαρμόζει σε ύφασμα
λούστρο ματ σε μορφή σπρέι




 Με το πινέλο σφουγγαράκι τοποθετούμε την κόλλα mod-podge, μετά το χαρτί και μετά ξανά την ίδια κόλλα και αφήνουμε να στεγνώσει.





  στην πίσω πλευρά τοποθετούμε την ειδική κόλλα για ύφασμα και μετά τοποθετούμε το κομμάτι της τσόχας, με αυτόν τον τρόπο θα προστατεύσουμε τα έπιπλα!


 αφού έχουν στεγνωσει όλα και απο τις δύο πλευρές, τότε σε ένα εξωτερικό χώρο με προσοχή να μην λερώσουμε, ψεκάζουμε με το λούστρο τις επιφάνειες με το χαρτί και αφήνουμε να στεγνώσουν.






 Αυτό ήταν έχουμε έτοιμα τα σουβέρ μας!!!! Στοιβάζουμε 6 το ένα πάνω στο άλλο και δένουμε με μια υφασμάτινη κορδέλα ή με χρωματιστό σπάγγο και ....................... έτοιμο το δώράκι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χώρίς να σπαταλήσουμε πολύ κόπο και χρόνο φτιάξαμε ένα πολύ όμορφο και χρήσιμο δώρο!!!!!!


μην ξεχάσετε το βράδυ να γυρίσετε τα ρολόγια μία ώρα πίσω, εμπρός για ένα χουχουλιάρικο και υπέροχο Σ/Κ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου