Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

DIY μια πολύ έξυπνη ιδέα!!!! φτιάξτε το δικό σας χρονολόγιο-λευκώμα-ημερολόγιο


Kαλησπέρα,

Σήμερα είναι μια βροχερή παρόλα αυτά γλυκιά και δημιουργική μέρα!

Μιας και όρεξη για έξω λοιπόν δεν υπάρχει... αν επιλέξεις να μείνεις σπίτι, γιατί δεν θέλω να σε στεναχωρήσω και το Σ/Κ έτσι θα πάει, αλλά τρώγεσαι με τα ρούχα σου διότι ο καναπές δεν σε χωράει και θα σε ευχαριστούσε να ασχοληθείς με ένα νέο DIY project δημιουργικό, είμαι ο άνθρωπο σου και σου βρήκα μια πολύ όμορφη έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα που με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που την είδα.

Λοιπόν η Jen αμερικανίδα σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών στον ελεύθερο χρόνο, μας προτείνε να δημιουργήσουμε το προσωπικό ή οικογειακό μας αλμπουμ. Το πρωτότυπο όμως στην πρόταση αυτή είναι, ότι δεν είναι ένα απλό άλμπουμ. Είναι στην ουσία χρονολόγιο-λεύκωμα-ημερολόγιο όλα μαζί σε ένα! .'Ενα ωραίο και χρήσιμο άλμπουμ που εξιστορεί την οικογενειακή ή προσωπική ζώη μέσω φωτογραφιών, σημειώσεων, αποκομμάτων, σχολίων, σε εβδομαδιαία βάση για όλο το έτος.

Για να σου δώσω να καταλάβεις καλύτερα δες τις παρακάτω φωτογραφίες και εμπνεύσου!!!!!!!





Όπως βλέπεις χρησιμοποιεί ένα ντοσιέ με κρίκους, σκληρές διαφάνειες με πολλές θήκες, φωτογραφίες, κόλλες Α4, εκτυπωτή και πολύ φαντασία !!!!!








Τα μηνύματα τα wallpaper και τις κάρτες τα βρίσκει από το ίντερνετ φυσικά, αλλά και από τα παρακάτω iphone photo apps: α)A Beautiful Messβ)Rhonna Designs

 




Μπορείς να κάνεις παραλλαγές , για παράδειγμα να γίνει σε μηνιαία βάση ή να γίνει ξεχωριστό για τα παιδάκια σου.....








         Όλες οι φώτο και οι celfie στα κινητά και στα pc, δεν πιάνουν μόνο χώρο σε ένα σκληρό δίσκο, μπορούν πλέον να αξιοποιηθούν σε κάτι τόσο δημιουργικό!




 Έχω ενθουσιαστεί με την συγκεκριμένη ιδέα, ελπίζω και εσείς  !!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου